torstai 27. huhtikuuta 2017

Mun rehellinen mielipide snapchatista
Snapchat. Se on koukuttanut mut totaalisesti. Iltaisin ennen nukkumaan menoa ja aamuisin ennen sängystä nousemista mä aina avaan tän koukuttavan sovelluksen. Katson muiden mystoryt & nauran @perunavenlan jutuille. Snäpin kautta näkee mitä ystävät on viimeisen 24 tunnin aikana tehneet - jos siis ovat päivittäneet tekemisiään mystoryn puolelle. Eipä tarvi sitten joka päivä kysellä että miten menee, kun kuulumiset näkee snäpin kautta. Hehheh, vitsi vitsi - tottakai täytyy myös muistaa kommunikoida ystävien kanssa muutenkin kuin snäppejä katselemalla. Mä tykkään snapchatissa sen tuomasta rentoudesta ja siitä, että ei sen tarvi olla niin vakavaa & tarkemmin mietittyä mitä sä kavereilles siellä lähetät tai mystoryys laitat. Mulla on tällä hetkellä snäpissä noin 60 seuraajaa, enkä mä silti jaksa aina miettiä mitä tulee sanottua ja minkä näköisenä sitä tulee snäppäiltyä, koska mun mielipide on se, että aidot ja rehelliset snäppääjät on parhaita. Mä tykkään katsoa videoita, joissa ihminen puhua pälpättää mielenkiintosista aiheista. Ei kuva snäpeissäkään sinänsä mitään vikaa ole mystoryn puolella, mutta mua ne ei niin hirveesti kiinnosta. Senpä takia mäkin aloin tekemään enemmän video ja höpöttely snäppejä mun mystoryyn, koska miks laittaisin pelkästään kuvia, kun en mä niitä itekään tykkää katsella. 

Mikä mua sitten ärsyttää snapchatissa? Liiallinen koirafiltterin käyttö tai ylipäätään filttereitten käyttö. Ei mua periaattees se koirafiltteri ärsytä, vaan se perkeleen kieli, joka tulee suusta aina kun sä avaat suus ja pitää hirveen äänen ja sit sun puheesta ei kuulu mitään. Niinku miks kukaan julkasee sellasia snäppejä? Välillä filtterit on ihan ok ja hauskaa katsottavaa, mutta kaikella on rajansa. Mua ärsyttää itsessä "snäppääjänä" eniten se, että mä snäppäilen vaan sillon kun mulla on tylsää. Sillon, kun ei oo mitään muuta niin otan kännykän esille ja alan vaan puhumaan asioista, jotka ei varmaankaan ketään kiiinnosta. Jos taas on hirveä kiire ja paljon hauskaa tekemistä, niin hyvä kun saan edes yhden kuvan laitettua mystoryn puolelle 😂 Mut ehkä tää sitten kertoo siitä, että en oo niin snäppiriippuvainen että kaikki pitäisi päivittää mystoryyn. Oon kuullut monen sanovan, kuinka liian pitkät mystoryt on puuduttavia ja ärsyttäviä. Mua ne ei sinänsä haittaa, koska ei niitä tarvi yhteen pötköön katsoa. Mua enemmänkin ärsyttää liian lyhyet mystoryt, jotka loppuu ennen kun ne kerkee edes alkamaan. Ja joo, mä tiedän - mun mystoryt on yleensä aika lyhyitä, mutta mulla ei vaan tällähetkellä ole aikaa eikä intoa tehä pidempiäkään.

Tosi vaikee sanoo rehellistä mielipidettään mistään, ilman että joku pahottaa mielensä. Joten pliis, mä pyydän, ei loukkaannuta tästä kirjotuksesta. Jokasella on oma mielipide ja näin sen kuuluukin olla. Ja koska on musta kyse, niin totta kai mä haluan myös kuulla teidän mielipiteet tästä aiheesta! Kommentoikaa siis ihmeessä ja kertokaa mikä teitä ärsyttää snapchatissa? Vai eikö ärsytä mikään? Toisaalta hyvä jos ei, meinaan tässä maailmassa on muutenkin ihan tarpeeks murhetta ilman jostain snapcahtista ärsyyntymistä! Kiitos jos jaksoit lukea tämän sepustuksen kokonaan, oon otettu 💜 Viettäkäähän ihmiset ihanaakin ihanempi torstai ja viikonloppu sekä vappu - koska musta kuulette blogin puolella luultavammin vasta vapun vapaiden jälkeen! Snäppiin tuun varmasti tänä aikana päivitteleen mun kuulumisia, joten otahan haltuun @millaviivamari käyttäjä!

💗: Milla

12 kommenttia :

 1. Söpö postaus! Ja monta juttuu mis oon samaa mieltä. (Täällä yksi ärsyttävä koirafiltterin käyttäjä). Oon pyrkiny vähentää, mut 😂.. mua ehkä ärsyttää snäpis just se ku videot on liian lyhyitä, siis et jää lauseet kesken tms. Ja pelkästään kuvasnäpit....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii! Täytyy vaa opetella sanoon asiat lyhyesti & ytimekkääst tai sitten jatkaa seuraavassa snäpissä :D

   Poista
 2. Mua ärsyttää kans toi koirafiltterin liika käyttö :DD Mut tykkään snäpistä just sen takia, että se on sellanen ns. rento sovellus! Ite tykkään aina iltasin just ennen nukkumaanmenoa kattoa kaikki snäpit, koska tykkään kattoa suht pitkiä mystoryja ja iltasin ne on yleensä kaikista pisimmät. Ite en hirveesti päivitä mystoryyn mitään, mutta kavereille snäppään sit sitäkin enemmän :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah jee, en oo ainut!! :D Jep, just se rentous on snäpissä parasta. Ei sen tarvi olla niin vakavaa mitä sinne laittaa kun kuiteki ne pysyy siellä vaan 24 tuntia! :D Joo tulee kans katottua ennen nukkumaanmenoa kaikkien mystoryt - oi että, en tie mitä oon ennen snäppiä ton ajan tehnyt - varmaan nukkunut? xd Kiitti kommentista Sofia :)

   Poista
 3. Perunavenlan snäpit on parasta viihdettä tylsyyden ollessa suuri. Ite katon sänpin myös aamusin, mut aina aamukahvin kanssa. Siitä on tullu vähän samanlainen ku vanhemmille hesarin lukemien aamusin XD En itekään tykkää siitä koirafiltteristä. Varsinki sillon ku joku tekee videon ja puhuu. Se kieliääni peittää aina jonkun tärkeen sanan sieltä lauseesta. Mäkin tykkään pitkistä mystoreista, mut sit taas mul tulee sellasii päivii jollon niit ei sit jaksa ollenkaa :p
  Tää oli hyvä postaus :D Tykkäsin!

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on! Täysin samaa mieltä tosta koirafiltteristä & pitkät mystoryt on ihan best :D Kiva kuulla, että tykkäsit <3

   Poista
 4. Koirafiltteri, se on jo niin mennyttä aikaa, ymmärtäispä kaikki sen :'D Snäpissä mua ärsyttää se, kun se kaatuu. Kun viestit häviää. Kun se ei vaan toimi. Tätä käy varsinkin sillon, kun käyttää sovellusta pidemmän aikaa sulkematta sitä ja kun niitä viestejä vaan tulee ja tulee ja tulee niin paljon, ettei se sovellus kestä sitä. Inhottavinta on se, kun oot vastaamassa jollekkin ja sit se kaatuu. Arvaappa vaan muistanko mä että kenellekköhän mä niistä 3,7-4,2 tuhannesta ihmisestä olin sitä kirjottamassa :D No en. Siihen jäi se vastaaminen.

  Mut joo, niin se minäkin sinne snäppiin selostan vaikka mitä ja vaikka minkä näkösenä, vaikka tiedän tuhansien ihmisten näkevän ne. Se vaan kuuluu siihen sovellukseen, laittaa sinne kaikkee ihan turhaakin :D Snäppi on paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Mun snäppi ei usein oo kaatunut, mutta mulla nyt ei seuraajiakaan ole siellä noin paljon :D Toi on varmasti tosi ärsyttävää! Mun snäppi taas tekee usein sitä, ettei se päivitä jotain asiaa mystoryyn ja sit sieltä puuttuu joku tärkee juttu välistä. Snapchat on kyllä tosi kiva sovellus, ihan paras! Kiitti kommentista Sanni (:

   Poista
 5. Mä tykkään myös itse katsoa mielenkiintoisia videosnäppejä, mutta en itse ikinä ota videoita, ainakaan itsestäni :D Oon tullut myös siihen tulokseen, että ei mun edes tarvitse, koska mun snäppi ja ne joita ei kiinnosta voivat helposti jättää seuraamatta :)
  Kiva postaus kaikenkaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään tehdä paljonkin video/höpöttelysnäppejä :) Toi on niin totta, että sinne kannattaa laittaa sellasta materiaalia kun just ite haluaa :) Kiitti paljon Nea! <3

   Poista
 6. Todella kiva postaus. Sua on ollut snäpissä mukava seurata. Vaikka itse en videoita laita,niin kuvia tulee jonkin verran laitettua. Ja tän jutun myötä sut snäpissä löysinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanista sanoistas Nicola <3 Kiva, että oot tykännyt mun jutuista!

   Poista