maanantai 3. huhtikuuta 2017

Maailman helpoin DIY kuorinta huulille
Tarvitset:
Hieman hunajaa
Ripauksen sokeria
Tilkkanen öljyä
+ jos haluat niin tämän voi värjätä elintarvikevärillä.

Sekoita aineet keskenään, laita hetkeksi jääkaappiin viilenemään ja tsadaa, that's it! Hiero seos huulille ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Et tarvitse mitään kalliita kaupan kuorinta aineita, vaan voit tehdä tämän ihan kotoa löytyvillä aineilla. Tämän kuorinnan jälkeen tykkään itse vielä levittää paksun huulirasva kerroksen huulille, niin pehmeät huulet on taattu. Halpaa & helppoa! Suositteko te tämäntapaista huultenkuorinta menetelmää vai tykkäättekö ostaa kaupasta valmiita kuorintavoiteita?

💗: Milla

22 kommenttia :

 1. Kuulostaapa helpolta! Täytyypi kokeilla :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ♥ Tää olikin jo itselle tuttu kuorinta, mutta on kyllä hyvä! Tällä hetkellä mulla on tosin kaupasta (Lushista) hankittu huultenkuorinta, mutta tuota itseehtyä on kanssa välillä mukava käyttää :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa hyvältä! En oo koskaan ostanu kaupasta mitään huulten kuorintaa, kun ne tuntuu jotenkin niin turhilta :D Tätä voisin jopa kokeilla, tarvikkeetkin löytyy jo kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! :) Mäkään en oo koskaan ostanut kaupan valmiita huultenkuorinta tuotteita, kun tälläsen saa niin helposti tehtyä kotoa löytyvillä aineilla!

   Poista
 4. Mä en yleensä kuori mun huulia lainkaan, mutta joskus pitää kokeilla ihan tällaista superyksinkertaista diy-huulikuorintaa :D että kiitos taas ohjeesta ja vinkistä!
  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan! Kiitti sulle kommentista (:

   Poista
 5. Mä oon kans tehny tolla ohjeella, ja kyllä toimii! <3 mulla oli yhdessä vaiheessa Lushin joulukuorinta ja se oli ihana, mutta yhtä toimivan saa tehtyä myös kotosalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Niimpä ja hinta on melkein ilmanen kun noita aineita yhteen kuorintaan menee niiin vähän :D

   Poista
 6. Onpas kyllä helppo ohje! Ei ainakaan kaupasta tarvitse ostaa kuorintaa, kun itse saa tehtyä näin helposti :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuli juuri oikeaan aikaan! Pitkään olen ajatellut tekeväni kuorinnan huulille, nyt löytyi vielä helppo ohjekin :)

   Poista
 7. Huulia tulee kyllä kuorittua harvinaisen vähän, mutta tää ohje vaikuttaa niin simppeliltä, että täytyy joskus kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tykkään tehä tälläsen kuorinnan noin kerran kuussa (-: Kannattaa kokeilla!

   Poista
 8. Tämä täytyykin laittaa korvan taakse muistiin! Olen Lushin huulikuorintoja ostanut, mutta ehkä nykyisen loputtua kokeilen tehdä itse. :)
  llintzz.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, rahaa ainakin säästyy! Mulla tällänen itse tehty on toiminut oikein hyvin :-)

   Poista
 9. Toimiiko tämä oikeasti? Mulla on todella rohtuneet huulet..

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin omalla kohdalla tää on toiminut tosi hyvin, kannattaa kokeilla! :) Mullakin on aina tosi rohtuneet huulet ja tän kuorinnan avulla niistä pääsee eroon!

   Poista
 10. Tätä on kyllä pakko kokeilla! Yritän päästä luonnonmukaisempaan elämään enkä oo keksiny mitää kunnon keinoa rohtuneille huulille, joten tää on tämän illan testi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Omalla kohdalla tää ainakin toimii tosi hyvin (:

   Poista