maanantai 20. maaliskuuta 2017

Onni on

Onnellisuus. Jokainen ihminen täällä on varmasti joskus kokenut ne epäonnen hetket ja tunteet kun mikään ei onnistu ja kaikki menee päin pe*settä. Ne hetket, kun koko elämä on pilalla ja tuntuu että toivoa ei ole lainkaan jäljellä. Mä kuitenkin henkilökohtaisesti uskon, että toivoa on aina ja onneen sekä onnellisuuteen voi myös itse vaikuttaa. Ei se ole siitä kiinni, miten sun ympärillä olevat ihmiset käyttäytyy. Onni on siitä kiinni, miten sä itse päätät elämässä toimia ja toteuttaa asioita.

Ihan ensteksi, positiivisuus auttaa tässäkin asiassa. Jos ajattelee kaiken negatiivisen kautta, niin ei varmasti onni potki elämässä. Eli usko siihen mitä sä oot tekemässä. Usko ja luota itseesi ja tee asiat aina positiivisen kauta. En mäkään, eikä varmasti kukaan pysty aina tekemään asioita positiivisesti -  vaan välillä paineet purkautuu ja muutama kirosana voi suusta päästä. Yritys on kuitenkin tärkein.Nauti elämästä. Me ollaan täällä vain kerran, joten mikset sä tekis niitä asioita mitä sä rakastat tehdä? Mikset nauttis näistä päivistä ja hetkistä? Opiskele sellanen ammatti itselles kuin haluat. Sä voit itse vaikuttaa siihenkin asiaan. Tee niitä asioita mistä saat virtaa sun elämään, sellasia juttuja mitkä auttaa sua jaksamaan eteenpäin ja tuomaan sulle hymyn huulille. 

Ole ihmisten lähellä. En tarkota tällä nyt mitään fyysistä kosketusta vaan sitä että vietät aikaa ihmisten seurassa. Olivat he sitten ketä tahansa. Ihmisten kanssa pitää ja saa tulla toimeen. Me ei olla täällä yksin. Onnellisuus on sitäkin, että meillä on mahdollisuus tutustua ihmisiin. Kävi se sitten netin kautta tai vaikkapa kassajonossa tutustumalla niin se on älyttömän hieno asia. Se kun oppii tuntemaan jonkun niin hyvin, että voi kertoa hänelle kaiken. Luottamaan johonkin sata prosenttisesti.


Mut tekee tällä hetkellä onnelliseksi mun poikaystävä ja se tieto, että on joku joka välittää aina. Itse en ole mikään helpoin ihminen suhteessa, joten ihmettelen suuresti miksi tuo tuossa vierellä jaksaa vielä kulkea. Jokatapauksessa onni on sitä, että hän on siinä ja toivottavasti hän seisoo mun vierellä koko loppu elämän. Onnellisuuden tunnetta mulle tuo myös meidän yhteinen kämppä, vaikka en olekaan tähän ihan 100% tyytyväinen. Täytyy kuitenkin olla onnellinen siitä mitä on, eikä surra sitä mitä puuttuu. Ois aivan ihanaa kuulla edes yksi asia, mikä tekee just sut tällä hetkellä onnelliseksi  - joten jätä ihmeessä kommenttia, niin vastailen niihin heti kun kerkiän 😊

💗: Milla

20 kommenttia :

 1. Ihania ajatuksia ja ihana postaus!! :-)
  Mut tekee onnelliseksi mun ihana poikaystävä, kevään mukanaan tuoma auringonpaiste & kuntosalilla treenaaminen. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Julia ❤️ Ihania asioita sullakin, auringonpaiste on kyllä ihan paras asia!

   Poista
 2. Niin ihana postaus, kauniita ajatuksia <3 Kuvatkin kans niin nättejä! Mut tekee onnelliseksi mun ihanat ystävät ja myöskin se, että aina on joku, joka välittää musta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihana kuulla ❤️ Ystävät on yksi maailman rakkaimmista asioista ❤️

   Poista
 3. Ihania kuvia!! :) Sulla on tosi ihanat kasvonpiirteet!

  VastaaPoista
 4. Just oon onnellinen alkoholin olemassa olosta, mut oikeesti miut tekee kissa, sisarukset ja muut mukavat ihmiset, jotka miun elämäs on. Myös musiikkk tekee miut onnelliseks. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan sitä alkoholiakin välillä ihan mukava nautiskella :-D Musiikki on myös mulle tärkeä asia ja yksi asia mikä saa aina hyvälle tuulelle!

   Poista
 5. Ihana postaus ja ihanat kuvat! :) Eilen olikin kansainvälinen onnellisuuden päivä! Itse onnelliseksi tekee juuri tällähetkellä kevään tulo, auringonpaiste ja se, että asfaltilla pääsee jo kävelemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Hah, mä en ees oo ollut tietoinen tollaisesta päivästä :-D Kevät on ihanaa aikaa & koko ajan mennään lähemmäs kesää!!

   Poista
 6. Ihanasti kirjotettu teksti ja ihanat kuvat oot tähän postaukseen laittanu :) Iteki oon ihan samaa mieltä et itse vaikuttaa siihen onnellisuuteen ja aina kannattaa ajatella positiivisesti.
  Tällä hetkellä mut tekee iloiseksi se ajatus että poikaystävä tahtoo muuttaa mun kanssa virallisesti saman katon alle ja etsitään yhteistä kämppää :) Toi lisääntyvä valo myös vaikuttaa nyt aika paljon mielialaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Paula :-) Oih, onpas ihanaa ❤️ Toivottavasti löydätte mieluisan kodin!

   Poista
 7. Oi ihana postaus! Ja ihanasti kirjoitettu, tartten just nyt tämmöisiä kannustavia tekstejä, kun pitäis alkaa lukemaan pääsykokeisiin ja en yhtään luota itseeni, että yrittäisin tarpeeksi ja pääsisin kouluun.. :D
  Mä oon tällä hetkellä onnellinen ihanista ihmisistä mun ympärillä - poikaystävästä, kavereista ja perheestä. Ja kevään tulosta! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Hah noh hyvä jos tästä postauksesta oli yhtään apua! :-D

   Poista
 8. Ihana postaus ja kauniita kuvia sinusta ♥ Mut tekee juuri nyt onnelliseksi musiikki, ystävät ja asunnon löytyminen, johon sitten kesällä pääsee muuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Oi kiva & onnea uuteen kotiin sitten kun sinne muutat!

   Poista
 9. Olipa taas kerran hyvä postaus Milla :-) mut tekee onneliseks mun poikaystävä, joka myös jaksaa mua, vaikka myös minä tiedän sen, että en tosiaan oo se helpoin tapaus :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Hah, no meillä on sitten sama tilanne :-D

   Poista
 10. Mut tekee tällä hetkellä onnelliseksi se, että näen mun poikaystävän ylihuomenna vihdoin yli kuukauden tauon jälkeen. Paljon parempaa onnellisuuden tekijää en tällä hetkellä osais kuvitella. <3

  Musta on myös tärkeetä ja ihanaa pysähtyä aika ajoin miettimään, mistä on tänään ollut onnellinen. Kyllä niitä asioita oikeestaan aina löytyy, vaiks päivä ois siihen asti tuntunut kuinka tympeeltä tahansa. Mulla ei oo ainakaan ihan todella harvoja päiviä lukuunottamatta ollu sellasia päiviä, mistä ei ois tosiaan löytynyt MITÄÄN hymyn aihetta. Elämä on täynnä ihania asioita, pitää vaan osata nähdä ne! :)

  https://laura-linnea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista Laura :) Pitkän tauon jälkeen on kyllä ihana nähdä toista ja sitten sitä yhteistä aikaa arvostaa niin paljon enemmän!

   Poista