torstai 16. maaliskuuta 2017

New start

Tsau! Mä oon Milla 20-vuotias lähihoitaja. Pidin mun edellistä blogiani noin puolisen vuotta, mutta nyt halusin aloittaa täysin puhtaalta pöydältä uuden blogin kanssa. Mun edellistä blogiani pääset kurkkaamaan tästä. Samanlainen tyyli tulee jatkumaan täälläkin: mielipide postauksia, arkisia asioita mun elämästä, ruoka postauksia, asukuvia, DIY juttuja ja noh, hieman kaikkea maan ja taivaan välistä niinkuin tämän blogin kuvauksessa lukeekin. Tässä postauksessa olevat kuvat otettiin just tänä aamuna ja niistä saan kiittää vain kuvaajaa, eli mun rakasta poikaystävää 💜

Mut löytää snapchatista ja instagramista nimimerkillä @millaviivamari, joten menehän ihmeessä sielläkin seurailemaan 😊 Niinkuin ensimmäisissä postauksissa yleensäkin, niin seuraavaksi hieman tietoa siitä, millainen mä oon ja mitä mä tykkään tehdä!

Mä tykkään juhlia, meikata ja viettää aikaa mun läheisten seurassa. Mä tykkään olla myös kotona, katsoa mun lempi sarjoja ja fiilistellä niitä rennoissa kotivaatteissa. Mun lyhkäsen elämäni aikana oon ehtinyt jo harrastaa ratsastusta, zumbaa, partiota sekä hiphoppia. Tällä hetkellä en kuitenkaan harrasta mitään, muuta kuin tätä bloggailua. Välillä tulee käytyä lenkillä ja välillä tykkään kuntoilla kotosalla ihan vaan vaikkapa kahvakuulailun parissa. Kirjoja en juurikaan nykyään lue. Rakastan ruuan laittoa ja uusien reseptien kokeilua. Poikaystävän kanssa asutaan tällä hetkellä Keski-suomessa, mutta usein reissaamme Poria kohti - siellä päin asuvat meidän molempien vanhemmat sekä tietty monet ystävät ja sukulaiset. Mä oon luonteeltani melko ujo, mutta rohkeampaa ja sosiaalisempaa elämäntapaa kohti ollaan koko ajan menossa. Rakastan vaatteita ja shoppailua - mun vaatekaappi tulvii uusia paitoja ja housuja. Välillä pinojen takaa löytyy pusero, jota en ole kertaakaan käyttänyt. Tykkään käydä kirpputoreilla, joista myös tuo kuvissa näkyvä nahkatakki on ostettu. Takilla hintaa oli viisi euroa, joten aika hyvä löytö - eikö vain?

Lämpimät ilmat on ihania ja niistä saan aina lisää virtaa omaan elämään. Odotan kesää jo aivan täpinöissäni! Parit ihanat kesämekot on tullut jo hankittua, joten en vaan malta odottaa että pääsen laittamaan sellaisen päälleni aurinkoisena päivänä. Onko täällä muita ketkä odottaa jo niitä ihania kesäilmoja?
Kengät: Citymarket // Farkut: Cubus // Paita: Esprit // Nahkatakki: Kirppis

Tälläinen mä siis olen. Musta ois aivan ihanaa jos jättäisit kommenttia! Mua vähän jännittää julkaista tätä postausta, koska edellisessä blogissa asukuvia en niinkään ollut. Toivottavasti otatte mun uuden blogin hyvillä mielin vastaan - koska mä oon ihan extra innoissani tästä! 

💜: Milla

26 kommenttia :

 1. Kirppareilta tekee kyllä ihan superhyviä löytöjä! Ja ei, et ole ainoa joka odottaa kesän tuloa :)
  Tykkään tosi paljon tästä blogin ulkoasusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kirpparit on kyllä ihan best paikkoja. Hah, kesää ootellessa siis :-)

   Poista
 2. En kyllä minäkään malta odottaa kesän tuloa :) Onnea tämän uuden blogin alulle <3

  http://erinlinnea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana ulkoasu! Tykkään jotenkin paljon enemmän tämän blogin ulkoasusta kuin vanhasta. Tää on pirteä ja valoisa. :-)
  Kivoja asukuvia ja hyvä teksti. Mäkin tykkään shoppailla kirpputoreilla ja käyn niillä aika usein. Löysin vasta aivan ihanan vaaleanpunaisen bomberin vain kympillä! Sieltä tekee kyllä hyviä löytöjä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIIN ihana kuulla <3 Itekin tykkään tästä ja oon superhyper innoisani :-D Kiitos paljon sulle ihanasta kommentista!

   Poista
 4. Ihana ulkoasu ja voi apua miten kaunis oletkaan noissa kuvissa!<3

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniin näköinen tämä uusi blogi! Hyvä aloituspostaus kans ja nättejä kuvia on poikaystäväsi ottanut :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. ihana asu! kaunis olet :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Toi asu oli kyllä omastakin mielestä tosi ihana!

   Poista
 7. Mä en millään malttaisi odottaa lopullisesti kevään ja kesän tuloa. Miksei aika voisi vaan mennä nopeampaa :D ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
 8. Kiva nähdä asukuvia sulta! Tosi kiva kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 9. Kivannäköinen tää uusi blogi! Ja ihania asukuvia. :)
  Täällä myös yksi kesää malttamattomana odottava ilmoittautuu! :)

  http://homeandstylebye.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Täällä yksi joka odottaa kesää enemmän kuin mitään muuta tällähetkellä! Just nyt noi kelit on ihan kuraa, sanamukasesti :D Ei tee mieli oikein oleilla ulkona, kun taivaalta tulee vettä ja lunta yhtäaikaa...

  http://tasapainoaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, niimpä! Mieluummin pysyttelee vaan sisällä siihen asti, että ilmat lämpenee ja kelit paranee :D

   Poista
 11. Täälläkin odotellaan kesää hirmuisesti! ihanalta vaikuttaasun blogi:)

  http://www.harrietgripenberg.com/

  VastaaPoista
 12. Ihana toi nahkatakki! Ja hyvännäköinen look muutenkin! :)

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi ihana takki :-) Kiitos paljon Marianne <3

   Poista
 13. Aivan sairaan hyvä eka postaus!! Olisinpa itsekin osannut joskus :D Ja ehdottomasti lukulistalle menee tää blogi ♥ Oot ainakin tän postauksen perusteella melko samankaltanen kun mä, en tosin tiedä mitä mun blogi antaa ymmärtää :D

  http://tikinoma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla!! Kiitos paljon & tervetuloa lueskelemaan :-)

   Poista